Laatste nieuws

Seizoensopening jeugdafdeling

Op zaterdag 28 september organiseert de activiteiten commissie vanaf 14:00 uur de seizoensopening voor de gezamenlijke jeugdafdeling van S.S.A.C op het sportcomplex van RKSV Sylvia.

Jij komt toch zeker ook !!!!!! Klik rechts op de afbeelding voor meer info

Lees meer »

Jeugdleiders gezocht

Door het toenemende aantal jeugdspelers zijn wij dringend op zoek naar jeugdleiders voor in de categorie JO8 & JO9.

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren om onze jeugdafdeling uit de brand te helpen stuur dan een mail naar info@ssac-jeugd.nl 

Lees meer »

Externe jeugdtoernooien

Ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 hebben wij enkele uitnodigingen ontvangen van externe jeugdtoernooien.

Jeugdleiders die interesse hebben om deel te nemen aan een van deze toernooien kunnen alle informatie vinden in het menu onder "Toernooien"

Klik vervolgens op de sub map "Externe toernooien" , je dient nu een wachtwoord in te voeren, dit wachtwoord kun je opvragen via toernooien@ssac-jeugd.nl hierna heb je toegang tot onze Externe toernooien pagina.

Lees meer »


Samen staan we sterk voor onze jeugd

Met ingang van het seizoen 2019-2020 zullen RKSV Sylvia, SV Abdissenbosch en SVN/BtB Consultancy starten met een gecombineerde jeugdafdeling. Met deze opzet wordt gestreefd naar het aanbieden van een compleet voetbalaanbod voor de Landgraafse jeugd in de vorm van recreatief en prestatief voetbal. In deze vorm van samenwerking is het de bedoeling dat alle huidige sportaccommodaties evenredig gebruikt zullen blijven worden. Na de paasvakantie starten de jeugdbestuurders met de teamindelingen.

Op de foto v.l.n.r. Peter Hellebrand (Abdissenbosch), Roger Theunissen (Sylvia), Pascal Reintjens (Sylvia), Ferry Lugger (SVN) en Leon Verhaeg (SVN) bij het tekenen van deze intentieverklaring. Wij wensen de nieuwe SJO voor het nieuwe seizoen heel veel succes toe.

Lees meer »