Beste voetbalkids van SSAC,

Dit jaar heb ik jammer genoeg geen paaseieren voor jullie kunnen verstoppen.
Ik had mij er erg op verheugd om samen met jullie over de velden en door de bosjes te huppelen.
Ik hoop jullie allemaal volgend jaar weer te zien.

Al kunnen we dit jaar niet gezellig samenzijn, ik wens jullie vanuit mijn holletje hele fijne Paasdagen

Groet,

De Paashaas


COMPETITIES AMATEURVOETBAL NIET HERVAT⚽️😥

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te sporten op de complexen.

Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld.

Teams die dit seizoen uitkomen in de A-categorie komen in het nieuwe seizoen uit in dezelfde competitie als waarin ze dit seizoen zijn gestart. In de B-categorie kunnen alle teams zich voor het nieuwe seizoen - zoals gebruikelijk - inschrijven voor het gewenste niveau.

Dit betekent dat voor SVN en Sylvia er wel een erg abrupt einde komt voor beide verenigingen 😥, die zoals wellicht bekend, na dit seizoen verder zullen gaan als FC (fusieclub) Landgraaf.

Gezondheid gaat in deze echter voor alles en nu taak voor alle leden, jeugdleiders, ouders, bestuursleden en een ieder die beide verenigingen een warm hart toedragen, zich aan de richtlijnen te houden, elkaar te steunen, aan elkaar te denken en waar het kan elkaar te helpen, zodat we volgend seizoen een frisse en succesvolle start kunnen maken met de nieuwe club. 👊🏻⚽️💪🏻


De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent dat ook de wedstrijden van het weekend van 4 en 5 april inmiddels zijn afgelast. Ook zal er tot en met 6 april niet getraind worden.

 

In navolging van het advies van de overheid, RIVM, KNVB en GGD heeft het bestuur besloten dat er voorlopig ook geen trainingen of oefenwedstrijden zullen plaatsvinden. Dit betekent dus dat, zonder andere berichtgeving van instanties, t/m 31 maart geen wedstrijden, oefenwedstrijden en trainingen op onze complexen zullen zijn. Hopende op jullie begrip en we zullen jullie op de hoogte houden van eventuele verdere ontwikkelingen.

 

Laatste nieuws